Noutati legate de noua gripa denumita si gripa porcina la om.

Piața Centrală Bacau

Situată în centrul oraşului Bacău, este cea mai mare şi mai frecventată piaţă, întinsă pe o suprafaţă de aprox.8.000 mp şi formată din: Pavilon administrativ, Hala de lactate, Platou acoperit pentru comercializare legume şi fructe, două parcări comerciale şi două platouri pietonale, înconjurată de parcări auto, cu plată.

În hala de lactate, dotată cu instalaţie de aer condiţionat şi vitrine frigorifice se comercializează lapte şi produse lactate,iar legumele şi fructe se comercializează în sectoare specializate de către persoanele juridice şi fizice, bază de Autorizaţie de Funcţionare şi profil de activitate şi de către producătorii agricoli,cu taxă zilnică.

Una din parcările comerciale este destinată comercializării de: răsaduri, pepeni şi varză, iar în cealaltă parcare comercială se comercializează flori în ghivece de sezon şi apoi este utilizată de către producătorii agricoli cu cantităţi mari de legume.

Pe platorurile comerciale sunt amenajate module tipizate pentru comercializare predominantă de îmbrăcăminte şi încălţăminte, iar pe terasa superioară, prevăzută cu instalaţie de aer condiţionat, funcţionează module tipizate pentru comercializare flori naturale ,ornamente florale şi produse agroalimentare.

Pentru toate aceste module se derulează contracte de închiriere şi de utilităţi, contrcate care sunt gestionate de direcţie.


Adresa:
Strada Narciselor,
Localitatea: Bacău
Jutedul: Bacău
Telefon: +40 234 547 427
Email:
Website:
Share:

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Blogger templates

Archives

Un produs Blogger.

Categories

Persoane interesate

Labels

Blog Archive

Recent Posts

Unordered List

Theme Support

BTricks

BThemes