Noutati legate de noua gripa denumita si gripa porcina la om.

Premiera in România la Târgul Agraria din Cluj 2017 - Prima licitaţie de vite de carne din rasa Angus in tara noastra

Comform Madiafac, la sfasitul saptamanii a avut loc prima licitaţie de vite de carne din rasa Angus din România, sâmbătă, în cadrul Târgului Agraria din judeţul Cluj. La licitatie au fost vândute 23 de exemplare reprezentând viţele, juninci şi tauri. Preţurile au fost cuprinse între 2.350 de euro şi 5.650 de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Florina Muntean, reprezentant al organizatorilor, a declarat, sâmbătă, că preţul cu care au fost licitate animalele descriu cât de valoroase sunt acestea din punct de vedere genetic.

”Iniţiativa organizării primei licitaţii de vite de carne din rasa Angus din România, la Târgul Agraria, a fost foarte apreciată nu doar de către fermierii crescători de astfel de bovine, dar şi de publicul larg interesat de tematică, prezenţa la licitaţie depăşind 1.000 de persoane. Toate cele 24 de bovine Angus care au reprezentat obiectul licitaţiei s-au ridicat la aşteptările tuturor celor prezenţi. Preţul cu care au fost licitate animalele descriu cât de valoroase sunt din punct de vedere genetic. Valoarea animalelor din cele trei categorii prezentate în cadrul licitaţiei a fost demonstrată prin preţurile la care s-au adjudecat”, a spus Muntean.

Din cele 24 de bovine licitate, reprezentând viţele, juninci şi tauri, 23 au fost adjudecate, iar ultima a fost vândută ulterior. 

Sursa: Mediafax (citeste articolul complet pe mediafax)
Share:

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Blogger templates

Archives

Un produs Blogger.

Categories

Persoane interesate

Labels

Blog Archive

Recent Posts

Unordered List

Theme Support

BTricks

BThemes