Noutati legate de noua gripa denumita si gripa porcina la om.

România ar putea fi copleșită de un export de carne de porc, susține Cozmin Gușă, adăugând că pot exista ”persoane importante” care au știut despre pesta porcină și au purtat diverse negocieri pentru ca românii ”să consume carnea lor”.

”Am observat ieșirea publică a lui Daea în urma acestei calamități care s-a abătut asupra României. Sute de mii de porci, chiar și din ferme bine organizate. Securitatea noastră alimentară a fost pusă în pericol major și am fost aduși într-o situație de dependență”, a declarat Cozmin Gușă.

Dacă de un an de zile se știa că există acest pericol, de ce nu s-a acționat?, întreabă consultantul politic.


”Dacă știau că pe linia Ucraina porcii mistreți care intră în județe limitrofe Deltei poartă pesta porcină, de ce au blocat vânătoarea? De ce nimeni n-a zis nimic? Răspunsul s-ar putea să-l aflăm, având în vedere exporturile masive negociate în special pe linia Germania”, subliniază Gușă.

Consultantul politic atrage atenția că România va fi copleșită de un export de carne de porc - ”sunt persoane importante implicate în aceste negocieri care au știut că evenimentele urmau a se întâmpla ca atare, ca românii să consume carnea lor”.

”Alo, instituțiile statului, de ce v-a fost frică? De ONG-uri? Pe lângă incompetență, rea-voință, putem intra în subiecte legate de trădare. Fiind un subiect conex al securității alimentare, cei plătiți să ne apere pe noi, și în primul rând pe oamenii de afaceri, faptul că au actionat în acest fel îi pune într-o postură de a fi arestați mâine”, evidențiază Cozmin Gușă, subliniind că vom vedea o cifră care se apropie de 400.000 de porci care au fost, sunt, sau urmează să fie sacrificați.

Mult prea costisitoare pentru a mai fi reparate acolo, epavele sunt aduse la noi în ţară şi refăcute în service-uri neautorizate, susţin specialiştii în domeniul auto. După cum pare să fie şi cazul unei maşini de lux, scoasă la vânzare în Cluj la 19 mii de euro.
Share:

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Blogger templates

Un produs Blogger.

Categories

Persoane interesate

Labels

Recent Posts

Unordered List

Theme Support

BTricks

BThemes